Lokalne jedi z elementi vrhunske kulinarike

Vrhunsko gurmansko doživetje v Zgornji Savinjski dolini. Če svet najraje spoznavate skozi kulinariko, vam v alpskem predelu Slovenije ponujamo nepozaben obisk v restavraciji Planinka. Naj vas popeljemo po izbranih slovenskih dobrotah in gastronomskih mojstrovinah. Hkrati odkrijte slovita slovenska in tuja vina v naši vinski leti! Doživite izvirno kulinariko med alpskimi vrhovi, kjer se narava in kultura združita na krožnikih. Vabimo vas na novo kulinarično izkušnjo ob spremljavi vrhunskih vin.

Edinstven pristop h gostom

V naši restavraciji nam varnost in udobje gosta veliko pomenita. Zagotavljamo vam individualnost in pripravo mize v vašem zasebnem prostoru ali na letni terasi. Za zagotavljanje osebnega pristopa so potrebne predhodne rezervacije vaše mize.

 

Degustacija vin in vinska klet

Obstajajo nekatera potovanja, ki se vedno splačajo – ne glede na vreme ali letni čas. Kaj pa kratek izlet v vinsko klet Hotela Planinka, kjer so shranjene steklenice lokalnih slovenskih in tujih vin? Od namiznih vin do najdragocenejših draguljev, kar so jih kdaj pridelali svetovni vinogradi.

Obisk restavracije in rezervacije

Če želite obiskati našo restavracijo, Vas prosimo za predhodno rezervacijo mize!

Odpiralni čas restavracije: od 18.00 do 22.00

Zaključene družbe in posebni dogodki

Za vnaprej najavljene skupine in dogodke lahko Restavracija Planinka obratuje izven delovnega časa.

Za več informacij smo vam na voljo na booking@planinka.net ali preko telefona +386 31 327 597

Vabljeni k spletni rezervaciji mize

Upoštevajte, da je naša restavracija zaprta ob naslednjih datumih:

15.07. – 28.07.2024Priznanja