Dobrodošli v Hotel Planinka

Tisti, ki stopijo skozi čudovit vhod hotela Planinka, so deležni nekoliko predokusa brezčasne elegance svojih sob. Tople barve, leseno pohištvo in nežna gostoljubnost vam dajo poseben pečat.

TURISTIČNI BONI

Pri nas sprejemamo turistične bone, ki so bili izdani v letu 2020 & 2021.
Turistične bone se lahko unovči do 30.06.2022.
Prisrčno vabljeni k rezervaciji vaše namestitve v hotelu Planinka.

Superior dvoposteljna soba z balkonom
od 115€ na noč

Superior dvoposteljna soba z balkonom

Superior dvoposteljne sobe z balkonom, opremljene z lokalnim masivnim pohištvom in okrašene z izbranimi predmeti, ponujajo prijetno bivanje in čudovit razgled na dolino in staro mestno jedro. Kopalnica z deževno prho bo s svojimi drobnimi detajli navdušila prav vsakogar. Vse klimatizirane sobe so opremljene s sodobno opremo: dostop do brezžičnega interneta, telefon in mini bar. Sobe se nahajajo v prvem nadstropju. Uživajte v vrhunskem udobju prostorne sobe z veliko zakonsko ali dvema enojnima posteljama, delovno mizo s stolom, LCD televizijo in sefom. Prostoren balkon s sedežno garnituro ponuja vse, kar je potrebno za popolno sprostitev, ki vam bo napolnila baterije in se pripravili na nove izzive.
Junior suita
od 137€ na noč

Junior suita

Prostorna in razkošna Junior suita s pogledom na bližnje skakalnice pod hribovjem Rajhovke ima 40 kvadratnih metrov prostora in ima odprt bivalni in spalni prostor. Skrbno izbrano pohištvo v svetlo rjavih barvah in naravnih materialih ustvarja umirjeno in varno vzdušje. Prijetna kopalnica s kadjo in deževno prho bo s svojimi drobnimi detajli navdušila prav vsakogar.  Junior suita se nahaja v drugem nadstropju in je opremljen v tradicionalnem slogu s čudovitim razgledom na hribovja. Suita lahko sprejme do 4 osebe, ima zakonsko posteljo in možost dveh enojnih postelj. Suita je opremljena s pisalno mizo in stolom, sedežno garnituro, LCD televizijo, mini barom, telefonom in sefom.
Soba z zakonsko posteljo
od 99€ na noč

Soba z zakonsko posteljo

Dvoposteljne sobe s pomirjujočim razgledom na zgornjo Savinjsko dolino nudijo veliko zakonsko posteljo ali dve enojni postelji, pisalno mizo, LCD televizijo in sef. Skrbno izbrano pohištvo v hotelskih sobah nudi neprimerljivo udobje. Kopalnica z deževno prho bo s svojimi drobnimi detajli navdušila prav vsakogar. Vse klimatizirane sobe so opremljene s sodobno opremo: dostop do brezžičnega interneta, telefon in mini bar. Nahajajo se v prvem in drugem nadstropju, okrašene s toplimi barvami in z lokalnim lesenim pohištvom. Na vašo željo vam lahko postrežemo zajtrk v sobi ali izpolnimo vaše druge želje. Pri nas prejmete informacije za odkrivanje naše doline in doživljanje narave na različne načine.
Deluxe suita z balkonom
od 143€ na noč

Deluxe suita z balkonom

Največje udobje vam ponujamo v razkošni Deluxe suiti z balkonom, ki je opremljena z naravnimi materiali v lesenih barvah, s pogledom na hrib Rajhovka in skakalnice. Na voljo je tudi prostorna kopalnica s kadjo in deževno prho. Ločeno lahko uživate v dnevni sobi s popolnoma opremljeno kuhinjo. V dnevnem prostoru imate velik kavč, mizo za 4-6 oseb, LCD televizijo in brezžični internet. Eleganca apartmaja se nadaljuje na prostorni terasi,  namenjena za sprostitev, branje dobre knjige ali uživanje v kozarcu vrhunskega vina. Deluxe suita z balkonom sprejme do štiri osebe in v spalnici je zakonska postelja ter v dnevnem prostoru je raztegljivi kavč s posteljo ter ena dodatna enojna postelja.
Triposteljna soba
od 125€ na noč

Triposteljna soba

Absolutna harmonija je eleganca in prostornost v triposteljni sobi. Nudimo udobje v sobah z zakonsko posteljo in dodatno enojno posteljo. Opremljena je z naravnim masivnim lesom s pogledom na Zgornjo Savinjsko dolino. Kopalnica z deževno prho bo s svojimi drobnimi detajli navdušila prav vsakogar. Vse klimatizirane sobe so opremljene s sodobno opremo: dostop do brezžičnega interneta, telefon in mini bar. Sobe se nahajajo v prvem in drugem nadstropju. V Triposteljni sobi vam lahko zagotovimo tudi tri enojne ločene postelje. Mirnost sob vas bo očarala s pogledom na staro mestno jedro in bližnje gorske vrhove.