Izberite paket, prilagojen vašim interesom.

Kaj vas najbolj sprosti? Dobra kulinarika? Rekreacija na svežem gorskem zraku? Idilična dolina z neverjetno naravno kuliso, kjer se čas ustavi? Med paketi, ki smo jih pripravili, boste nedvomno našli tistega, ki vam najbolj ustreza.

Večer vina in kulinarike
od 90€

Večer vina in kulinarike

Gurmansko doživetje v Zgornji Savinjski dolini

Če svet najraje spoznavate skozi kulinariko, vam v alpskem predelu Slovenije ponujamo nepozaben obisk restavracije Planinka. V goste prihaja vinar Mitja Lo Duca, ki vam bo iz prve roke povedal več o svoji pridelavi vin.

Hotel Planinko in vinsko klet Ducal povezuje tako družinska zgodba, želja po obuditvi turizma kot skupna pokrajina Štajerska. Še posebej pa jih združuje filozofija o načinu dela, saj se vsi podpirajo trajnostni razvoj in vrhunska kakovost. 

Cena kulinaričnega doživetja z vinsko spremljavo je € 90,00 po osebi.

Lahko si privoščite vikend paket s kulinaričnem razvajanjem in izkoristite prenočevanje v izbrani hotelski sobi z zajtrkom za 2 osebi po ceni od  € 315,00 dalje. Spodaj sledi več podatkov o paketu.

Novoletne počitnice
od 786€

Novoletne počitnice

Čarobni novoletni čas v idilični naravi z vrhunsko kulinariko in prazničnimi doživetji vas kličejo v našo dolino.

Kulinarično razvajanje
od 289€

Kulinarično razvajanje

Naj bo vaše bivanje posebno z edinstveno kulinarično izkušnjo. Uživajte v degustacijskem meniju, pripravljenem iz lokalnih sestavin in kombiniranem z izbranimi vini iz vinorodnih okolišev.

Aktivne počitnice
od 527€

Aktivne počitnice

Idilična dolina z neverjetno naravno kuliso, kjer se čas ustavi. Občutite naravo v ikonični ledeniški dolini, občudujte Kamniško-Savinjske Alpe, peljite se po Solčavski panoramski cesti - poti z najlepšimi razgledi.

Romantični oddih
od 499€

Romantični oddih

Doživite brezčasno lepoto podeželske graščine sredi čudovite pokrajine. Uživajte v romantičnem bivanju z našim posebnim paketom.

Družinske počitnice
od 630€

Družinske počitnice

Pri nas boste našli aktivnosti za svojo družino! Čaka vas nekaj aktivnega, poučnega, zabavnega, sproščujočega, zagotovo vam ne bo dolgčas.