Rafting

Če imate radi dobro družbo in imate radi divjino alpskih rek, bodo rafting in kajak po reki Savinji kot nalašč za vas. Med 10 km dolgim raftingom boste doživeli divje brzice in plavali v reki.

 

Rafting
Adrenaline park

Adrenalinski park

Park se nahaja v gozdu v osrčju kampa Menina, kjer smo v neposrednem stiku z naravo. To je zelo zabavna dogodivščina, primerna za otroke od 4. leta dalje in malo »večje otroke« do 99. leta starosti. Adrenalinski park je razdeljen na dva dela, ki sta dve različni težavnostni poti.

Rumena črta za 4-8 let = 8 €, ena / oseba

Oranžna črta za 8-108 let = 15 € / osebo

Oddaljenost od hotela 7km.

Plezanje

Ali še nikoli nisi imel poguma za alpsko plezanje? Če imate veliko izkušenj v alpinizmu na težkih in manj zaščitenih gorskih poteh in nekaj poskusov plezanja, lahko poskusite tudi s “pravim” plezanjem. Usposobljeni gorski vodnik vam bo dal vse, kar morate vedeti o gorskem plezanju, in vas varno vodil do želene smeri plezanja. Ponujamo vodniške pakete, različne težavnostne stopnje in čas plezanja.

Cena za dve osebi je od 160,00 € dalje.

Climbing
Riding

Jahanje

Ponujamo vožnjo s konji v naravi z vodniki ali samostojne šole jahanja za mlajše in starejše generacije! Oddaljenost od hotela 15km.

Cenik: Jahanje (3 krogi) 3,00 €, tečaji jahanja od 25,00 € / uro

Jadralno padalstvo

Obiščite tandemski padalski svet. Izkušen inštruktor jadralnih padalcev vam bo pomagal dotakniti se neba nad čudovitimi alpskimi dolinami. Začnete lahko na Klemenškovi kmetiji in preletite narodni park Logarske doline lahko pa tudi začnete na priljubljenem griču Golte nad Mozirjem, kjer boste nebo delili z drugimi padalci.

Cena od 90,00 € dalje

Paragliding
Canyoning

Kanjoning

Privoščite si čudovit dan v naravi in pojdite na raziskovanje z organizirano skupino. Odkrijte skrite kotičke naše doline in doživite soteskanje v naši čudoviti naravi.

Tenis

Ponujamo vam igranje tenisa tako v poletni kot v zimski sezoni. Vsa teniška igrišča so redno in odlično vzdrževana in vam ponujajo neomejene športne užitke pri igranju tenisa.

Najbližje teniško igrišče je oddaljeno 3 km.

Tenis