• TedenRestavracij_LOGOTIP.png
  • Planinka julij - Photo Dean Dubokovic-189.jpg
  • IMG_3786.jpg
  • Planinka julij - Photo Dean Dubokovic-285.jpg
  • Planinka julij - Photo Dean Dubokovic-275.jpg
  • Planinka julij - Photo Dean Dubokovic-312.jpg

Jesenski teden restavracij

Od 11. do 20. oktobra, Vas bo Chef Zdravko Robič popeljal na kulinarična doživetja, 
s polnimi mamljivimi okusi. 

Rezervacije so v teku vse od zapolnitve mest. Zagotovite si mizo pravi čas.

Savinjski meni

Pozdrav iz kuhinje
*****
Bobov namaz, ocvrte kumare z arašidi, dimljena bučna krema, vložene lisičke, ocvirki, popečena panceta 
Zelen 2018, Pasji rep, Vipava
*****
Hrbet divjega prašiča, reducirana omaka rdečega grozdja, kostanjeva espuma, kruhova rulada z bučo, pire rumenega korenja, čips zelene
 Sixty 2013, Vina Koper, Koper
*****
Kokosov biskvit z moussom nutele in oreščkov, omaka s slivami in rozinami, čokoladna krema s kavo in hrustljavi kaki
 Kerner 2018, Primožič, Šmartno ob Paki

Cena menija: 19,00€
Cena vinske spremljave s 3 kozarci vina je 11 €


Flosarski meni

Pozdrav iz kuhinje
*****
Kremna juha iz postrvi s curryjem in žafranom, postrvji kaviar in hrustljava ribja koža 
Šipon 2018, Verus, Ormož
*****
Bučni njoki v omaki pečenega kostanja, posušenih fig, praženih bučnih semen in svežega žajblja, popečeni in ocvrti repki kozic
Sauvignon selekcija 2012, Marjan Simčič, Goriška brda
*****
Kokosov biskvit z moussom nutele in oreščkov, omaka s slivami in rozinami, čokoladna krema s kavo in hrustljavi kaki
 Kerner 2018, Primožič, Šmartno ob Paki

Cena menija: 19,00€

Cena vinske spremljave s 3 kozarci vina je 11 €

Rezervacija mize

Opozorilo: V svojem sporočilu ne razkrivajte drugih osebnih podatkov ali informacij o plačilu