• Goût de France 2019
Goût de France/Good France 2019
21. marca 2019

Chef Zdravko Robič vam bo pripravil posebno večerjo, preplet francoske in slovenske kuhinje. Pri inovativni pripravi jedi bo uporabil sveže sezonske in lokalne sestavine, ter dal poseben poudarek dobri in zdravi hrani, z manj maščobami, manj sladkorja in manj soli.

Posebna pozornost bo namenjena tudi šampanjcem in vinom iz francoskih vinskih regij.

Menu 

Amuse bouche
*****
Domači žlinkrofi polnjeni s prekajenim mesom in preliti z jabolčno-hrenovo juho, ocvirki in naribani tartufi
*****
File srne v Porto slivovi omaki, pastinakov pire, bučni štrukelj, ocvrti pastinakovi rezanci in slive ovite v slanino
*****
Kozji sir s tartufi, orehi, suho sadje in marmelada
*****
Crème brûlée s tartufi

Cena: 39,00 EUR

Vljudno vabljeni na največjo francosko večerjo na svetu, ki jo bomo 21. marca 2019 postregli  v naši restarvaciji.
rezervacije na telefon 031 327 597 ali email helena@planinka.net