• IMG_cvetacna juha.jpg
  • IMG_sladica s šparglji.jpg
  • IMG_srnina pašteta.jpg
  • TedenRestavracij_LOGOTIP.png

Od 29. marca do 7. aprila Vas bo naš Chef Zdravko Robič popeljal na kulinarična doživetja, s polnimi mamljivimi okusi.  
Rezervacije so v teku vse od zapolnitve mest. Zagotovite si mizo pravi čas.
Savinjski meni

Pozdrav iz kuhinje
*****
Srnina pašteta z oljem belih tartufov, figova omaka in čebulna marmelada, brusnice
*****
Svinjski file v pomarančni omaki, krema rdeče pese, šparglji, baby korenje
*****
Špargljev mousse, malinov preliv, hrustljavi rezanci in sveže maline
Flosarski meni
Pozdrav iz kuhinje
*****
Cvetačna juha z janeževo zvezdo, kuskus in bazilikin pesto
*****
Bučni štrukelj, čemaževa omaka, špargljev narastek, korenčkov pire, pesin žepek z rikoto
*****
Špargljev mousse, malinov preliv, hrustljavi rezanci in sveže maline
Cena menija: 19,00€
Cena vinske spremljave s 3 kozarci vina je 12 €.
Vinar: Erzetič, Dobrovo v Brdih, Goriška Brda

Rezervacija mize

Opozorilo: V svojem sporočilu ne razkrivajte drugih osebnih podatkov ali informacij o plačilu
captcha