ADRENALINSKI PARK se nahaja v gozdičku v osrčju kampa Menina, kjer smo v neposrednem stiku z naravo. To je nadvse zabavna dogodivščina, primerna za otroke od 4 leta in malce »večje otroke« vse tja do 99 leta starosti. Adrenalinski park je razdeljen na dva dela, to sta dve različno težavnostni progi.   
Rumena linija za 4-8 leta = 8 €,en / osebo
Oranžna linija za 8-108 let = 15€ / osebo
Oddaljenost od hotela 7km.
RAFTING IN KAJAK NA SAVINJI - če imate radi dobro družbo in ljubite divjino alpskih rek, bo rafting in kajak na reki Savinji kot nalašč za vas. Med 10 km dolgo rafting vožnjo boste doživeli divje brzice in se boste lahko kopali v reki.  

Obdobje: 1. april - 31. oktober
Rafting - dolžina: 10 km
Trajanje: 1,5 do 2,5 ure na reki
RAFT - Št. oseb: od 4 do 6 oseb, cena: 40 EUR na osebo
MINI RAFT -Nr. oseb: od 2 do 3 osebe, Cena: 45 EUR / osebo
Kajak- dolžina: 10 km
Trajanje: 3 do 5 ur

Cena za 1 osebo: 60 EUR
Cena za 2 osebi: 50 EUR
Cena za 3-6 oseb: 42 EUR
  • Rafting med Struge in Ljubno_aktivni truizem_Savinja_foto_tomo jeseničnik_visitsavinjska.com (250).jpg
PLEZANJE - Vas mika alpinistično plezanje, pa nikoli niste zbrali poguma? Če imate veliko izkušenj iz gorništvo po težjih in slabše zavarovanih planinskih poteh ter nekaj poskusov v športnem plezanju, se lahko preskusite tudi v ‘pravem’ plezanju. Usposobljen gorski vodnik vam bo predstavil vse kar morate vedeti o plezanju v gorah ter vas varno popeljal po željeni plezalni smeri.  
Ponujamo ralične pakete z vodnikom, različne težavnostne stopnje in čas plezanja.
Cena za dve osebi je od 160,00€ dalje.

JAHANJE  
Nudimo vam prosto ježo v naravi z inštruktorji-vodiči ali samostojno in jahalno šolo namenjeno tako mlajšim, kot tudi starejšim generacijam !
Oddaljenost od hotela 15km.
Cenik: Turistično jahanje (3 krogi) 3,00 €, tečaji jahanja od 25,00€/uro
  • jahanje_1.jpg
JADRALNO PADALSTVO  
Obiščite svet ptic s tandemskim padalstvom. Izkušeni inštruktor jadralnega padalstva vam bo pomagal, da se dotaknete neba nad lepimi alpskimi dolinami. Začnete lahko na kmetiji Klemensek in letite nad narodnim parkom Logarska dolina, lahko pa začnete tudi na priljubljenem hribu Golte nad Mozirjem, kjer boste delili nebo z drugimi padalci.Cena od 90,00€ dalje
KANJONING - doživite izjemen dan v naravi in se odpravite na raziskovanje skupaj z organizirano skupino. Odkrijte skrite kotičke v naši dolini in doživite kanjoning v naši prelepi naravi. 

TENIS - Ponujamo vam igranje tenisa tako v poletni kot zimski sezoni. Vsa teniška igrišča so redno in odlično vzdrževana in vam nudijo neomejene športne užitke pri igranju tenisa.  
Najbližje tenis igrišče je oddaljeno 3km .