Rezervirajte zdaj
in prihranite
Kdaj?
 • Pomlad
  2018
 • Poletje
  2018
 • Jesen
  2018
 • Zima
  2018/19
 • Pomlad
  2019
Soba 1
[+] dodaj sobo
Kdo smo

Hotel Planinka je srce med hribi, polno topline in domačnosti. V našem družinskem hotelu vedno vlada prijetno vzdušje. Zato ne preseneča, da se gostje tako radi vračajo k nam, kadar se želijo sprostiti v objemu narave Savinjskih Alp.

Tu smo, da vas razvajamo. Za vas poskrbimo, kadar potrebujete izklop, sprostitev in počitek, kadar želite aktivno preživeti svoj prosti čas, kadar želite v naravi poiskati navdih, kadar potrebujete toplino in udobje doma na poslovni poti ali kadar želite z nami praznovati katerega od pomembnih življenjskih dogodkov.

Pri nas lahko vedno odložite prtljago vsakdana in si znova napolnite baterije.  Trenutki, ki jih boste preživeli v naših krajih, bodo, kot vse lepe stvari, prehitro minili. Poskrbeli bomo, da jih boste napolnili z lepimi spomini, ki ostanejo za vedno.

V hotelu Planinka radi gostimo tudi športnike na kondicijskih pripravah, podjetja k nam prihajajo na krepitev kolektivnega duha (team building), pari pa na romantično poroko v objemu narave ali na medene dneve.

Srce hotela sva Helena Bizjak Žerovnik in Tomaž Žerovnik. V najin družinski hotel Planinka sva vložila toliko ljubezni, dela in vsakodnevne predanosti, da se to čuti na vsakem koraku. K celotnemu delovanju pa so predani naši zaposleni, ki skrbijo za naše goste z največjim veseljem. Največ nam pomeni to, da se gostje pri nas počutijo kot doma in da se radi vračajo.

Dobrodošli!