Rezervirajte zdaj
in prihranite
Kdaj?
 • Pomlad
  2018
 • Poletje
  2018
 • Jesen
  2018
 • Zima
  2018/19
 • Pomlad
  2019
Soba 1
[+] dodaj sobo
Doživetja
Poletne aktivnosti
Reka Savinja vam v poletnem času ponuja obilico užitkov in aktivnosti. Obiskovalce na Golteh navdušuje pestra ponudba v vseh letnih časih. V toplejšem letnem času Logarska dolina ponuja obilico možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.

Reka Savinja

Reka Savinja vam v poletnem času ponuja obilico užitkov in aktivnosti. Ljubitelji ribolova boste našli svoj užitek v vodi, lahko plavate ali se predajate sončnim žarkom na plaži, ki leži neposredno pri hotelu Planinka, oddaljena samo nekaj korakov.

Ribolov

V dolini delujeta dve ribiški družini, ki si delita zgornji in spodnji del tok reke Savinje. Več informacij si lahko preberete na spletni strani:
Ribiška družina Ljubno ob Savinji
Ribiška družina Mozirje

 

Športni center Jakop vam le nekaj minut od hotela omogoča spust po reki Savinji s kajakom in rafting, igrišča za tenis in odbojko na mivki, jadralno padalstvo, gorsko kolesarjenje, piknik ob Savinji in razne izlete.

http://www.sc-jakop.com/

Gorski center Golte

Golte so od Ljubnega oddaljene le streljaj, le pol ure vožnje z avtom. Obiskovalce na Golteh navdušuje pestra ponudba v vseh letnih časih. Čudovita in razgibana narava ponuja teren za vse, kar vam ogreje srce, da bije hitreje in bolj zdravo: pohodništvo in planinarjenje, kolesarjenje in gorsko kolesarjenje, jadralno padalstvo, plezanje, jamarstvo, nordijsko hojo in zip line.
http://www.golte.si/slo/dogodki-in-aktivnosti/poletne-aktivnosti
 

Logarska dolina

Do ene najlepših ledeniških dolin v Evropi vas od hotela Planinka loči le 30 kilometrov ceste. V toplejšem letnem času Logarska dolina ponuja obilico možnosti za aktivno preživljanje prostega časa, kot je na primer planinarjenje, pohodništvo, kolesarjenje, jahanje, fotolov in lokostrelstvo. Nepozaben je obisk slapu Rinka, najvišjega od dvajsetih slapov v Logarski dolini in enega najlepših v Sloveniji. V njegovo bližino se je možno pripeljati z avtom, sledi 15 minut hoje do slapu.
http://www.logarska-dolina.si/